Princi saudit shpenzoi mbi një miliard dollarë në vetëm tri gjëra,kurse populli vuan për buk e uj !

Gjatë një interviste dhënë emisionit televiziv “60 minutes” që transmetohet në televizionin CNBC, princi saudit Mohammed bin Salman i është përgjigjur shumë pyetjeve duke filluar nga roli i Islamit, të drejtat e grave, arrestimin e dhjetëra princave dhe për pasurinë e tij.

Ai ka pranuar se është i vetëdijshëm që në Arabinë Saudite shumë gjëra u janë ndaluar grave siç janë: shkuarja në kinema, teatër si dhe mohimi që të dëgjojnë muzikë.

Gjatë këtyre viteve të fundit, princi ka vlerë super-jahtin që kap vlerën e 500 milionë dollarëve, “pallatin francez” për 300 milionë dollarë dhe një pikturë për 450 milionë dollarë.

Leave a Reply