Prej Ne Vitin 1915 Na E Mbajne Te Fshe,Hur, Ky Eshte Pluhuri I Cili ‘She,Ron’ Pothuajse Cdo Gje, Ja Se Per Cfare Behet Fjale

Që nga viti 1915, ky lajm është i njohur por praktikisht asku,sh nuk e përhap atë.Kloridi i magnezit kujdeset për gjithçka dhe ka një çmim qesharak të ulët. Vlerat e tij u zbul,uan në vitin 1915 nga prof. Pierre Delbet, por kompa,nitë farmace,utike kanë kërk,uar për të censu,ruar këtë informacion pasi vlerat e dobi,shme të kloridit të magnezit janë kaq shumë që do të kufiz,ojë shitjen e një sasie të madhe të il.aç.eve.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo lexo..

Leave a Reply