Pothuajse Te Gjithe E Keni Kete Lule Ne Shtepi, Por A E Dini Rre/Zikun Qe U Vjen Nga Kjo Lule? Mesojeni Tani Dhe Largojeni Sa Me Pare

Nëse disa lule janë “oksigjen” dhe kanë aftësinë të purifikojë ajrin, disa lule të tjera janë toksike për ne ! Kontakti me gjethet e luleve që do të përmendim më poshtë mund të vënë në rre. zik shëndetin, por fëmijët e vegjël dhe kafshët janë më të rrez. ikuarit. Ky lloj zambaku emeton në ajër disa enzima toksike të quajtura ca. rdiac glycoside që shkaktojnë marramendje, të vj.ella, diarre dhe ale. rgji. Lulja e kastorit, në ndryshim nga vaji që prodhohet prej saj, mund të vendosë seriozisht shëndetin në rre. zik. Farat e kësaj luleje përmbajnë një nga sub. sta. ncat më he. lmuese që njohim. Proteina toksike e lules ricina shkakton dehidratim ,vjellje dhe diarre shty pinii rek lamnat për të na ndihmuar financiarisht që ta mbajmë sa më mirë!

Leave a Reply