Polici i shëton jetën 5 vjecares nga flakët e shtëpisë por 19 vjet më vonë ajo mezi e gjen dhe e fton në festën e diplomimit. Fjalimi që ajo mbajti përloti gjithë sallën

Një vajzë e re u shpëtua nga një shtëpi që digjej dhe nëntëmbëdhjetë vjet më vonë, kur u diplomua mbajti këtë fjalim:

“Ka disa momente që janë kaq të rëndësishme në jetë. Doja të ndaja diplomimin tim me të gjithë ata që janë të rëndësishëm për mua, të cilët kanë qenë atje për mua dhe që më kanë ndihmuar gjatë kohëve të vështira, “tha ajo Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply