Po vie fundi i botes , ja sqarimi kujdes lexo shiko dhe meso

Toka mund të përballet me një mot shumë të ftohtë dhe stuhi dëborë gjatë 30 viteve të ardhshëm, pasi pritet të hy në “Mini-epokën e Akullnajave”, ka paralajmërua një shkencëtar.Sipas “The sun” i ftohti do të shkaktohet pasi Dielli do të hyjë në një “letargji” natyrale, ndërsa kjo pritet të shkaktojë mungesa të ushqimit dhe temperaturat do të bien në të gjithë planetinEKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh ,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply