Po i dërgonte një selfie miqve, e reja tm’errohet kur çfarë është fshehur në kapuçin e saj

Një vajzë e re është tm erruar teksa po bënte një selfie për t’ja dërguar miqve të saj.Olivia Nunn nga Middlesbrough i Mbretërisë së Bashkuar, dërgoi një fotografi të sajën në një grup në rrjetet sociale, ku komunikonte me miqtë e saj.Ajo nuk e kishte vënë re se në kapuçin e saj fshihej një ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni do befasoheni:

Leave a Reply