Plas Sh*Rri Mes Arjan Çanit Dhe Ronela Hajatit: “Ti Je Kot Bo Bo Bo S’të Shoh Me Sy”…

Arian Çani është një nga ata moderatorët e paktë në televizionin shqiptar që e shpreh mendimin e tij pa komplekse fare.

Këtë gjë ka bërë edhe në lidhje me Ronela Hajatin.

Në emisionin e tij po luhej loja ‘Blind Test’, ku të ftuarit duhet të gjejnë titullin e këngës që luhet në sfond dhe teksa po realizohej loja u vendos kënga më e re e Ronelës, ai shtrembëron fytyrën dhe shprehet…per me shume Shtype rek,lamen qe eshte nder kete shkrim dhe shiko videon e plot..

Leave a Reply