Plaku Bie Pre E Kamerës Së Fshehur Në Prishtinë, E Han “Foren” E Vajzës Se Re – “A Banë Veç Pak Me Te ..

Një kamerë e fshehtë e realizuar nga programi i mëngjesit të “T7”, ka treguar se si do të vepronin meshkujt nëse do ngacmoheshin nga një femër në rrugë. Këtë herë nuk ishin ata që ngacmomini dikë, por ishte pikërisht femra që e luante rolin që ata e kanë gjithmonë, shtyp me poshte per videon.Aktorja kosovare Donika Ahmeti është veshur në mënyrë provokative dhe ka dalë në rrugë duke iu lëshuar meshkujve fjalë ndër më të ndryshmet Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply