Pl as she rri pas vendimit për emisionet, Arian Çani shpë rthen në sharje

Qeveria miratoi gjatë ditës së djeshme një akt normativ, i cili ka për objekt përcaktimin e masave të veçanta, me qëllim parandalimin e përhapjes së koronavirusit në vend.
Në një nga masat e këtij akti normativ parashikohen dhe sanksione për televizionet. Sipas kësaj mase transmetimet audiovizive me më shumë se dy persona në të njëjtën studio televizive dënohen me gjobë në masën 1 milion lekë ose mund të rrezikojnë bllokimin e transmetimit.ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply