Piloti tregon se cili politikan u psh.urr prej tutes kur aeroplani ka hyrë në Serbi

Kur ai gabimisht kishte hyrë në territorin ajror të Serbisë.Piloti i cili ka dashur të mbesë anonim, por që ka prejardhje nga Mramori i Kosovës, ka thënë për Agjencinë tonë, se të gjithë politikanët kanë hyrë në një panikë të madhe, por ka qenë njëri prej tyre që edhe bukfallisht u p shurr prej tutes ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Leave a Reply