Personi Që Ia Dha Adelina Ismailit 100 Mijë Euro Në Dorë Për …

Ndër vite këngëtarja ka bërë disa pauza në karrierën muzikore. E, sa herë që është rikthyer, ka goditur edhe më fortë. Kënga dhe performanca nuk harrohet as sot e kësaj dite dhe mbetet një ndër këngët më interesante. Diva e skenës muzikore përherë ka qenë më e paguara. As sot ende nuk mund t’ia kalojë…Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Leave a Reply