Përsëri/ Arbana Osmani Vazhdon Me Gafat, Por Kësaj Radhe Shikoni Cfarë Bën!

Arbana Osmani ka sjellë një risi në ekranet tona shqiptare sic është emisioni “Dua të të bëj të lumtur”. Mirë çfarë ndodh moderatoria ka lënë nam me dy puntatat e fundit ku është shndërruar në një objekt tallës për të gjithë shqiptarët.Por sot është një rast pa a shumë I njëjtë , por sado pak interesant dhe serioz në një fare pjesë. Një I ri I varur nga droga kërkon ti kërkoj falje nënës së tij për gabimet që ka bërë, edhe këtë ka zgjedhur ta bëj publikisht stype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply