Përse them se gratë duhen rr’ahur? Çfarë mendoni ju? Duhet apo s’duhet.

Në morinë e artikujve të pafundëm në median online nuk mund t’ju kenë shpëtuar artikuj si: “Gratë duhen rr.ahur ndonjëherë” apo “Një burrë i mirë mban edhe gruan edhe dashnoren” të shkrimtares së re Gerina Mullaj.Artikujt e saj përfshinë mediat sociale dhe zgjuan nga gjumi lexuesit të cilët r.eaguan f.uqishëm pothuajse në çdo shkrim të saj. Herë me i.roni të m.prehtë e herë duke “th.umbuar” në pikat e d.obëta të realitetit, Gerina Mullaj di shumë mirë të g.odasë në temat që rrallë Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply