Përpara kr i m it, policja ia la 12 mijë euro tezes së saj dhe i tha “sa kushton një va’rri’m?”

Valdete Bllaca, e stërvitur dhe me profesionin e polices, e kishte paramenduar dhe e kishte përgatitur në përpikmëri skenarin e tr’agj’ed’isë së djeshme. Vr’a’s’jen e prindërve, dy vëllezërve e më pas edhe vetë vr as jen, Valdete Bllaca e kishte planifikuar së paku një ditë përpara.Gazeta Sinjali ka mësuar nga burime të sigurta e të afërta me familjen e polices se dyshohet që së paku një ditë përpara k r i m i t, ajo i kishte dorëzuar te tezja e saj 12 mijë euro JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply