Përhapja e koronavirusit, Elvis Naçi ka një mesazh për të gjithë: Sprovë të vështirë, Zoti na ruajtë ne dhe popullin tonë

Përhapja në masë e koronavirusit në Kinë, por dhe rastet e shumta të regjistruara së fundmi në Itali, kanë bërë që shumë shqiptarë tashmë ta marrin më seriozisht këtë situatë.
Rreziku që i kanoset vendit tonë nga kjo sëmundje ngjitëse vde kjeprurrëse ka sjellë edhe reagimin e personaliteteve fetare në vend, ndër ta edhe hoxha i njohur Elvis Naçi.
“Vëllezër dhe motra, Bota po përballet me një sprove të vështirë e cila është përhapja e CoronaVirus. Përpos këshillave mjekesore nuk duhet të lemë anash edhe lutjet! Zoti na ruajtë neve dhe popullin tonë nga çdo lloj sëmundje! Amin”, shkuruan ai në rrjetet sociale. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply