Përhajr Na Qoftë/ Ish Presidenti Hashim Thaçi Po Kthehet Si ‘HERO’ Dhe Si ‘BABA’ I Kosovës – Do Habiteni Kush E Dha Lajmin

Përhajr Na Qoftë/ Ish Presidenti Hashim Thaçi Po Kthehet Si ‘HERO’ Dhe Si ‘BABA’ I Kosovës – Do Habiteni Kush E Dha Lajmin/Ju ftojme qe ta hapni maretingun dhe shfaqet lajmi

Gazetari i njohur Valon Syla njekohesisht edhe pronari i Gazetes Metro, dhe analisti i debateve po litike ne Televizionin 7 emisioni Pressing, ka thënë se Hashim Thaçi do të kthehet në Kosovë në muajin prill.Këto komente ai ka thënë.“Kam informacione që Hashim Thaçi kthehet në prill”, ka shkruar ai. Tutje ai ka thënë se në historinë e Kosovës janë vetëm dy figura që do të futen në historinë e vendit. “Në historinë e Kosovës kanë me u mbajtë Hashim Thaçi dhe Ibrahim Rugova”, ka shtuar ai. Por sic duket prilli kaloi dhe ende nuk ka asnje zhvillim sa i perket ngjarjes qe ai ka cekur.

Leave a Reply