Për Shkak Të Koronavirusit, Kërkohet Që Të Ndalohet Falja E Namazit Në Xhami

Profesori i studimeve islame, Xhabir Hamiti, përmes një postimi të bërë në rrjetin social Facebook, ka kërkuar që të bëhen reduktimet e lutjeve kolektive deri në kalimin e rrezikut nga pandemia koronavirus. Ky është postimi i plotë i teologut kosovar:Lidershipi i BIK-ut duhet t’i bëjë apel besimtarëve të vendit tonë që të qëndrojnë në shtëpi dhe ti reduktojnë frekuentimet kolektive në xhami,si një masë kjo preventive dhe mbrojtëse e infektimit të mundshëm nga corona virusi.Një veprim të tillë sot e ka bërë edhe Komuniteti Mysliman i Shqipërisë. Fjala nuk është për panik, por për preventivë.SHTYPE ME POSHTE SHIKO TE PLOTE LAJMINN..

Leave a Reply