“Për Një Çantë ‘Gucci’ ”/ Alesia Bami: Ska Problem Të Lidhesh Me Burra Të Martuar: Gocat E Vogla, Gënjehen Nga Pleqtë

Alesia Bami, ish-velina është shprehur totalisht kundër paragjy kimeve të të rinjve të lidhen me njerëz më të rritur në moshë dhe të martuar. Teksa në “Trotuar” diskutohej pikërisht kjo temë, Alesia u shpreh se vajzat e vogla gënjehen nga të moshuar dhe mendojnë se personi përballë po bën për ta. Sipas ish-velinës, ato gënjehen për një çantë ‘Gucci’ Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply