PASl bëri 39 vite në b urg, shpaIIet i pafajshëm: SHlKONl reagimin e tij (Video)

Takohuni me Ricky Jackson, dë nimi për vr.asje i të cilit në vitin 1975 u bazua nga dëshmia e një fëmije 12-vjeçar.Me ndihmën e një Projekti të Pafajësisë në Ohio, ai u gjet i dë.nuar gabimisht.Gjykatësi përmbysi ak uzat që e ngarkojnë Jacksonin për vr.asje sepse dëshmia e djalit 12-vjeçar u gjet më vonë të jetë një gënjeshtër JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply