Pasha Zotin e di që Albini ka qef me më qu mua në burgg por do të..

Ne nuk jeni entuziastë nëse shkojmë në ditën e parë të marsit dhe me shku Kosova me një bll okadë, pasi as nuk mundemi me shku në zgjedhje e as nuk mundemi me jap rroga.
Por Une edhe Thaci jemi te paster sikur loti ska shanca me na gjet diqka qe ai menddon kot e ka thot Kadrija ne studio stipe reamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote Kadria per Albinin ai eshte i bindur se Albini don qe ta qoje ate ne burg shiko se cfare thote kadria.

Leave a Reply