Pas Zbulimit Të Daut Demakut Se Janë Shërues I Coronavirusit, Kina Porositë 100,000 Kg Hudhër Rahoveci

Daut Demaku mbrëmë doli me një video tronditëse.

Ai pretendon se ka zbuluar ilaçin për Coronavirusin, që është hudhra.

Sidomos, sipas tij, hudhra e Rahovecit është ajo që i ka karateristikat shëruese për këtë sëmundje.Kjo e ka bërë Kinën që të hap veshët e të merr masa stipe reamen meposhte dhe shiko pamjet se cfar zbulimi ben shqiptari nga Kosova.

Leave a Reply