Pas stuhisë, formohet “syri” fenomeni i çuditshëm në qiell

Sarah Hodges ka fotografuar ‘syrin e përsosur të stuhisë’ vetëm disa çaste pasi stuhia ‘Ciara’ shkaktoi dëme të jashtëzakonshme në Britani, Irlandë dhe më gjerë.Fotografitë dhe videot tregojnë retë vendosur rreth hënës së plotë në mënyrë që dukej sikur nëna natyrë ‘po hidhte’ një sy vigjilent mbi tokë pas stuhisë.48​-vjeçarja nga Bolton, vuri re që hëna shkëlqente në mbrëmjen e 11 shkurtit dhe bëri disa video dhe fotografi që t’ua tregonte familjarëve të saj JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply