Pas lopës GJlGANDE Ju prezantojmë me gjelin GJlGAND nga Kosova

Ky është kokoshi nga Kosova me emrin Merakli që besohet të jetë gjeli më i madh në botë. MerakIiu, i cili jeton në një fermë të Kosovës, është 92 cm i gjatë dhe peshon 7.7 kg. Gjeli gjigant u bë sensacioni i internetit pasi pamjet e tij u publikuan në rrjet vitin e kaluar. Së fundmi, pronari i tij Fitim Sejfijaj ka zbuluar se MerakIiu më në fund e ka ndarë mendjen që ta marri punën seriozisht me dy pula .EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne r€k,lamen 5 sekondshe

Leave a Reply