Parashikimi i Baba Vangës: Roma dhe tërë Evropa do të bëhet e myslimanëve, ja në cilin vit (Video)

Nëse i besojmë profecisë së bullgares së verbër, kontinenti i vjetër do të pësojë ndryshime të mëdha në dekadat e ardhshme.Por, çfarë kanë të bëjnë këtu myslimanët?Bullgarja Vangelija Gushter, e njohur me emrin e gjyshes Vanga, kishte bërë shumë parashikime, një pjesë e të cilave qysh gjatë jetës së saj ishin bërë realitet.Një nga parashikimet që ende pritet të realizohet është se Evropa do të sundohet nga muslimanet ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Leave a Reply