Para 2 Vitesh E Tallnin Hoxhën Shqiptar Për Një Hadith, Ndërsa Bota Sot Po E Praktikon Atë Që E Tha Hoxha Dikur (VIDEO)

Hoxha Muharrem Ismaili nga Maqedonia u patë bë top temë nëpër media kur kishte cituar një hadith për mby,tjen e zhapinit, i cili është një zva,rra,nik i dëm,shëm për njeriun. Sipas profetit Muhamed, kush e mb,yt zhapinin me të parën ka shpë,rblim 100 sevape e kështu me radhë.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo le.xo. laj.min e plo.te..

Leave a Reply