Papritur shtëpia iu përfshi nga flakët, 5 vjeçari na la pa fjalë, shpëton motrën më pas kthehet për qenin e tij

Një fëmijë i moshës 5-vjeçare nga Georgia, në SHBA është c ilësuar si një h eroi i vërtetë. Ai arriti të sh pëtonte të motrën pasi shtëpia e tyre u p ërfshi nga z jarri dhe më pas u k thye në banesë për të sh pëtuar edhe qenin.
Noah ëoods po flinte në shtëpinë e tij në Bartow ditën e shtunë, më 9 shkurt, në momentin qëu z gjua nga t ymi dhe pa f lakët e z jarrit që po i a froheshin dhomës ku ai flinte bashkë me të motrën. E vogla, Lilly, është vetëm 2 vjeçe. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply