Pamje Të Tme Rrshme Në Kufi Me Turqinë, Shikoni Si Policia Greke Zhv Esh Dhe Rr Eh Emigrantët

Situata për refugjatët e ikur nga Lindja dhe që ndodhen në Greqi duket se sa vjen e përkeqësohet. Emigrantët sirianë dhe të tjerave etnive që janë në kufi me Greqinë kanë akuzuar rojet kufitare greke se i kanë zhv eshur, rra hur dhe më pas i kanë lënë në temperatura të ftohta në zonë të pabanuar. Televizionet turke e ata ndërkombëtare kanë publikuar pamjet, ku dëftohet sesi janë rra hur emigrantët dhe më pas janë lënë në të ftohtë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni videon

Leave a Reply