Pamje Të Dhim,Bshme, Momenti Kur Gazetarja E Jep ‘Live’ Lajmin Për Vd Ekjen E Koleges Së Saj (Video)

Gjatë ditës së sotme, në moshën 33 vjeçare ka vde.kur gazetarja e e RTK-së, Ardita Sylejmani.Mësohet se gazetarja Sylejmani, ka vde/kur në kryeqytetin hungarez, Budapest dhe se vde.kja ka ndodhur gjatë procesit të lin.djes.Për vde,kjen e Arditës ka rea,guar edhe komuniteti i gazetarëve të Kosovës, të cilët janë shpr,ehur të tron,ditur për ndarjen e parako,hshme nga jeta të koleges së tyre.Shty,pe rek.lam.en dhe shi.ko pam.jet.

Leave a Reply