Pamje Ekslusive / S’ka Shpëtim, VUCIC del me KORONA VIRUS….

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka dalë nga spitali, ku ishte shtruar për shkak të prob.lemeve në zemër, raportoi transmetuesi publik serb, RTS. Sipas burimit të njëjtë, gje.ndja shënd.etësore e Vuçiqit është sta.bile
“Mjekët ia kanë shp.ëtuar je.tën të premten”, ka thënë ministri serb i Shëndetësisë, Zllatibor Llonçar.“Kur është pranuar, është vlerësuar se je.ta e tij është në rre.zik”, ka shtuar ai me p’oshtë n’diqni pamjet.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply