Pamje E Tri Shtë/ Shitësja Ambulante Me Arkë Në Duar Rrëzohet Nga Shkallët, Pasi E Ndiqte Policia(Video)

Megjithëse Shqipëria tashmë është në hartën e rrezikut për përhapjen e koronvairusit, pasi deri më tani janë infektuar 6 persona, kjo duket nuk i frenon aspak punonjësit e policisë Bashkiake të Tiranë që të vijojnë aksionin e tyre ndaj hallexhinjve.
Gjatë ditës së sotme, në një nga lagjet e Tiranës ata i janë vënë në ndjekje një gruaje, e cila për tiu shpëtuar policëve është rrëzuar nga shkallët.ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply