O Zot i madh si?! Stafi i azilit kapin 92-vjeçaren dhe e tërheqin sikur të jetë leckë, ajo lutet të ndalojnë/ Ata tallen keq dhe e….

Ab uzimi mund t’i ndodhë çdokujt, pavarësisht nga mosha, gjinia, raca, feja, përkatësia etnike ose kulturore. Për njerëzit e mo shuar, abu zimi më së shpeshti përjetohet në azile.

Në këtë artikull tregohet rasti i një zonje të moshuar, e cila ka vua jtur shumë prej një infe rmierje. Jean Robins është 92 vjeçe. Ajo ka kaluar ditë shumë të vështira, në azilin. Pamjet e filmuara tregojnë se si stafi i azilit e shtyjnë fort dhe e tërheqin në të gjithë vendin. Ngjarja ndodhi në një shtëpi pensioni për të moshuarit në Perth, Australi.
Djali i zonjës Robins Ed kishte instaluar një aparat fotografik në dhomën e gjumit të nënës së tij pasi vuri re mavijosje dhe flluska në trupin e saj.

Ai tha se nëna e tij u la në tokë disa herë kur ajo kërkoi ndihmë për më shumë se 20 minuta. Stafi jo vetëm që i bënte keq, por edhe e tallte dhe e përqeshte keq. Stafi ka marrë një d ënim që për shumicën është qesharak, për disa persona ata duhet të dënohem me heqje lirie, por kanë marrë vetëm disa gjoba.
Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshati: Revista Ora.

Leave a Reply