O Zot Ç’po Ndodh? Pamjet E Frikshme Pushtojnë Rrjetin, Moti I Keq Përfshin Vendin Papritur (Video)

Një fenomen vërtet i veçantë dhe disi i fr’ikshëm i doli përballë plazhistëve brazilianë në Rio De Janeiro të dielën e kaluar.Dukej sikur qielli ishte për’mbysur, mendova se një torna’do ishte për’mbysur”, thotë Jorge Ricardo, që filmoi fenomenin.Në të vërtetë, kemi të bëjmë me një fenomen të rrallë, që “ngjesh” retë duke i dhënë pamjen e një çarçafi gjigant të rrotulluar Shty,pe rek.la.men dhe sh.iko pam.jet ..

Leave a Reply