o Pasha Zotin e di që Albini ka qef me më qu mua e Hashimin në burg por do të..

“Ne nuk jeni entuziastë nëse shkojmë në ditën e parë të marsit dhe me shku Kosova me një bll okadë, pasi as nuk mundemi me shku në zgjedhje e as nuk mundemi me jap rroga.

Befason Kadria: o Pasha Zotin e di që Albini ka qef me më qu mua e Hashimin në burg por do të..
Çdo gjë që është në interesin e qytetarëve, ne nuk kemi me shku si opozitë bojk otuese dhe shkat ërruese”“Po jau heku gajlen Albini ma së shumti ka qef me qu Kadri Veselin e Hashim Thaçin në bu rg ja dhe pamjet ekskluzive.

Leave a Reply