O kadal politikan, Une e thash i pari e as Çitaku, as Kurti -Kadare ka folur për “çlirimin e Serbisë prej Kosovës”

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, bëri bujë, me një deklaratë të bërë në Munih, përballë presidentit serb, Aleksandar Vuçiq, të premten.

Kurti u përball me Vuçiqin, në një panel të përbashkët, në Gjermani, ku që të dy kanë shkuar për të marrë pjesë në Konferencën e Munihut për Sigurinë.

Sipas shefit të ekzekutivit kosovar, fuqitë ndërkombëtare e kishin ndihmuar Kosovën që të çlirohej nga Serbia meqë ishte e okupuar “Serbia duhet të çlirohet nga Kosova” stipe reamern meposhte dhe shiko pamjet…

Leave a Reply