O Albin nësë e heq Taksen dije që shumë Vezë ka kryja kanë me tu thy

Ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka go/ditur kryeministrin aktual, Albin Kurti, duke thënë se ai do ta kthejë Serbinë në Kosovë.“Albin Kurti është një ma/shtrues. Është oferta e tij dhe Vjosa Osmanit që me e heqë ta/ksën. Heqja e tak/sës është vërtetë kthimi i Serbisë këtu’’, ka thënë Haradinaj.Kryetari në detyrë i AAK’së, gjithashtu ka thënë se nëse e heqë taksën, do të ketë shumë të rijnë që do ta gju/ajnë me vezë në kokë Kurtin.Shtypni foton me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni videon.

Leave a Reply