Nusja Paralajmëron Të Ftuarit: Nëse Nuk Vini Në Dasmë Prej Virusit, Jeni Të Vdekur Për Mua

Një nuse nga Amerika ka reaguar ashpër ndaj të ftuarve që kanë refuzuar t’i shkojnë në dasmë nga përhapja masive e Koronavirusit. Ajo dhe partneri do të martohen pas 37 ditësh dhe përmes një postimi në rrjete sociale, gruaja (identiteti i së cilës është mbajtur anonim), shkruan se ka harxhuar mijëra dollarë për organizimin, është kujdesur për gjithçka deri në detaje dhe nëse të ftuarit nuk i paraqiten, do i konsiderojë të gjithë të vde.kur. Shtyp ne rke lame dhe lexo lajmin e plote.

Leave a Reply