Nusja Çm,Endet Ditën E Dasmës, Tr,Onditet Mjeku Nga Ajo Që Gjen Brenda Kokës Së Saj

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur me një nuse. Ajo quhet Keyll dhe ditën e dasmës e kaloj në spital, pasi kishte dhim,bje koke dhe hidhej përpj,etë si e çmen,dur.

Familjarët e saj menduan se Kelly bënte kështu nga ankthi, por më pas gjërat filluan të bëheshin ser,ioze.

Doktor Edward Panacek, fillimisht mendoi se nuses i duhej një psiki,atër, por jo. Më pas doktori ka zbul,uar se nusja ishte pic,kuar nga një lloj fluture, e cila njihet me emrin Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply