Nuk u ndje mirë në klasë, 19-vjeçari shqiptar shuhet tra gjikisht në Itali

Një lajm i trishtë vjen nga Italia, ku mediat vendase njoftuar se një i ri shqiptar ka ndërruar je të në mënyrë tr agjike.
19-vjeçari, Osvaldo Kenka, i cili jetonte prej disa vitesh në fshatin Sanvitese, studjonte në Institutin e Hotelerisë në qytezën Erice të Sicilisë Teksa ishte në klasë sot në mëngjes, ai ndjeu papritur shtrëngim në kokë, gjoks dhe qafë Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply