Nuk ka Shqiptar që nuk i gëzohet këtij lajmi qe sapo e tha Angela Merkel për…!?

Kancelarja gjermane Angela Merkel i ka nisur një letër kryeministrit Rama ku i shpreh ngush ëllimet për tërmetin që ka pr ekur Shqipërinë. Ajo shkruan se Gjermania dhe Bashkimi Evropian do t’ju mbështesin në këtë kohë të vësh tirë. Kancerlarja e Gjermanisë, Angela Merkel, ka vënë në lëvizje mekanizmin e ndihmës në emer gjencë për Shqipërine Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet..

Leave a Reply