Nuk ju bIeu asgjë për 2 vite, ja çfarë NDODHl me FËMlJËT e saj

Për shumë njerëz dita e parë e vitit është momenti ideal për të shijuar ngrohtësinë e shtëpisë së mbushur plot, dashurinë e njerëzve më të dashur, por edhe për të bërë ndonjë mëkat të ëmbël (ah, kjo bakllavaja!), përpara se të përcaktojnë pritshmëritë dhe planet e reja për 365 ditët që i presin. Kurse për Katie Musgrave, gruan britanike nga Loddiswell, 1 janari 2017-të ishte dita kur ajo ndërmori një hap shumë të madh: të kursejë për gjithë vitin dhe të mos bëjë më blerje të kota.ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply