Nuk i shkoi në va rrim/ Ndë rroi jetë në moshën 99 vjeçare, si i prishi marr ëdhëniet Nexhmije Hoxha me të birin

Nexhmije Hoxha, gruaja e ish diktatorit Enver Hoxha ndërroi jetë ditën e djeshme në moshën 99 vjeçare, ndërsa sot është zhvilluar ceremonia mortore dhe është va rrosur në va rrezat e Sharrës.

Në ceremoninë mortore binte në sy mungesa e djalit të dytë Sokolit, bashkë me nusen e tij Liljanën, të cilët i kishin shkëputur marr ëdhëniet me pjesën tjetër të familjes Hoxha vite më parë.

Edhe në testamentin e saj Nexhmija nuk i drejtohet asnjëherë Sokolit, por vetëm Ilirit dhe Pranverës.PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply