Nuk E Pranuan Në Universitetin E Prishtinës Dhe I Kërkuan 5000 Euro Ryshfet! 18-Vjeçarja Nga Kosova Habit Amerikën Me Zbulimin E Saj (Video)

Arta Spahiu nga qyteti i Gjilanit disa vite më parë nuk u pranua në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin e Mjekësisë, madje asaj ju kërkuar 5000 euro nëse dëshiron që të pranohet, por ajo tani po habit Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) me zbulimin e saj.

18 vjeçarja nga Gjilani shtë renditur e dyta në Konkursin Ndërkombëtar të Projekteve shtyp ne rek lame dhe lexo lajmin e plote.

Leave a Reply