Nuk e kishim lMAGJlNUAR kurrë,ja ku ka fiIIuar punë Sofia,pasi e SHKARKOl Arian Cani

Romina Alku ka vendosur të kthehet përgjithmonë në Shqipëri. Paraditen e sotme ajo ka publikuar foto teksa tregon se ndodhet në Gjykatë.Nga pamjet ajo duket mjaft e gëzuar, çka përjashton mundësinë se ajo gjendet atje për ndonjë probIem. Mos vallë ajo ka filluar punë në këtë institucion?Ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni do befasoheni nga Sofija shtypni ne rek lame dhe lexojeni te pltoe lajmin i cili po le na men rrjetet socaile dhe me gjere nete gjithe rrjetet dhe me gjere.

Leave a Reply