Nuk do të n,dodhë K,ijameti para se të luf,tohet ky popull…

Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës,”Nuk Do Të Ndodhë Kija,meti Para Se Të Luf,tohet Ky Popull…” Ku shpresojm që të nd,ikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi njëashtu e lusim Allahun (subhane we teala) që ti shpërblen të gjith ata që e shpërndajnë ata që e shikojn dhe që e praktikojnë., shperndajeni qe te perfitojne edhe te tjeret,Allahu ju shperblefte,.. Tеjkаlо pаmjеn mëpоshtë X / pаs 15 sеkоndаve hаpеt vidеоја

Leave a Reply