Nuk do blej më kurrë ilaçe për kollën! Sikur ta dija më përpara këtë…

Nëse vuani nga një kollë e keqe dhe e vazhdueshme, ju me siguri keni provuar të gjitha llojet e barnave për ta trajtuar këtë çështje. Por me sa duket, asnjëri prej tyre nuk siguron rezultatet e premtuara, pa përmendur efektet anësore të dëmshme.

Kjo, për shkak të faktit se ato janë të ngarkuara me kimikate të rrezikshme që në fakt shkaktojnë më shumë dëm sesa dobi Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply