Nuk Besoj Në Zot, Sepse Unë Bëj Çf.Arë Te Dua Dhe Nuk Nd.Alon Kur.Rë Zoti, Moderatorja E Njohur Thotë Se Edhe..

Surpriza që programi ‘Dua të të bëj të lumtur’ kishte rezervuar për një ndër ikonat e Top Channel, Alban Dudushin ishin njerëzit e tij më të dashur. Moderatorja Arbana Osmani kishte menduar që nëpërmjet disa kolonave zanore, Albani duhej të gjente personin që ndodhej në anën tjetër të zarfit.

E një nga personat e cila ishte në anën tjetër të zarfit, ishte edhe prezantuesja e njohur e Top Channel, Bieta Sulo, shkruan AlbanienShow.Por ajo që habiti publikun ishte që moderatorja publikisht tregoi që është agno.stike, pra është nga ata persona e cila nuk beson se ekziston Zoti shtyp rek,lamen dhe shiko vidjon do befasoheni.

Leave a Reply