Njohja me bashkëshortin në moshën 19 vjeçare, fëmijët dhe divorci i prindërve… Një rrëfim për jetën e Alketa Vejsiut

Alketa Vejsiu është rregullisht prej vitesh në ekran, në vëmendjen e të gjithë shqiptarëve, duke na treguar në çdo kohë profesionalizëm shoqëruar me shumë pozitivitet.
Vitet e fundit përmes rrjeteve sociale, në foto e video të shumta Alketën e shohim edhe në pozicionin e një drejtueseje biznesi të suksesshme.
Por pasi futet në shtëpi, heq takat dhe lëshon çantën, për Alketën dimë shumë pak. Besojmë e keni lexuar shpesh cilësimin për të, si një ndër personazhet më të rezevuar shqiptarë, sa i takon jetës jashtë punës. ѕhatур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply