Njohja me bashkëshortin në moshën 19 vjeçare, femijet dhe divo rci i prinderve… Një rrëfim për jetën e Alketa Vejsiut

Alketa Vejsiu nje nga ikonat e ekranit shqiptar e lindur per te qene e tille dhe plot talent.

Ajo e mban shume private jeten ne familje dhe ne dime shume pak per jeten e saj.

Alketa thote se dashuria për familjen qëndron mbi të gjitha të tjerat, sado i apasionuar të jesh dhe ketu ka te drejte. Ajo eshte nje nënë e përkushtuar dhe shume e dashur Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply