NJlHUNl Me Motrat Binjake, Njëra E Bardhë Dhe Tjetra E Z Ezë, MAHNlTlN Rrjetin (VIDEO)

Nganjëherë dallimet me të vërtetë mund të tërheqin. Këto dy binjake nga Anglia janë shumë më ndryshe se binjaket e tjera – njëra është e bardhë dhe tjetra është e z ezë.
Donna Aylmer dhe burri i saj ishin gëzuar kur kishin kuptuar se ajo ishte sht;atzënë dhe do të lindte binjakë – por ishin tr;onditur pas lindjes së tyre.
Një foshnje ishte e bardhë dhe tjetra ishte e z ezë. Edhe sot e kësaj dite, njerëzit e kanë të vë shtirë ta besojnë se ato janë binjake.
Lucy ka lëkurë të bardhë me pikëza, sy të kaltër dhe flokë të kuqe, por motra e saj binjake Maria është e zezë, ka sy kafe dhe flokë të zeza.
Nëna e motrave binjake është e z ezë, ndërsa babai është i bardhë. Duke u rritur, askush nuk e besonte dot se ato ishin motra binjake.shiko videon:

Leave a Reply