NJlHUNl me fshatin shqiptar të beqarëve, arsyeja pse nuk martohen do ju Iere me goje hapur

Në Fshatin Shegas të Lushnjës jetojnë rreth 200 familje. Banorët thonë se jeta e tyre nuk ka ndryshuar me ndërrimin e sistemeve.
Rruga e hapur në periudhën e di;ktaturës mbetet po e njëjta, pa asfalt; me pluhur në verë, dhe baltë në dimër. Dikur e përshkonin për të shkuar në kooperativë ndërsa sot për të çuar prodhimet e veta në treg.Jetesa është shumë e vë;shtirë, këtu vd;es.ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply